آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

واکنش وزارت بهداشت به اظهارات ضد واکسن یکی از مدعیان طب اسلامی

واکنش وزارت بهداشت به اظهارات ضد واکسن یکی از مدعیان طب اسلامی رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در واکنش به اظهارات ضد واکسن عباس تبریزیان از مدعیان طب اسلامی است، گفت: اظهارات جاهالانه و خرافی این فرد و رفتاری که خودشان و اطرافیان‌شان دارند، به عنوان مداخله غیرمجاز در درمان محسوب شده و مدعی العموم می‌تواند حتی بدون شکایت، از باب دفاع از حقوق عامه به این موضوع رسیدگی کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 11
کد خبر: ۷۷۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر کیانوش جهانپور درباره اظهارات اخیر عباس تبریزیان- مدعی طب اسلامی درباره تزریق واکسن کرونا، گفت: اظهارات جاهالانه و خرافی این فرد و رفتاری که خودشان و اطرافیان‌شان دارند، به عنوان مداخله غیرمجاز در درمان محسوب شده و خلاف مصرح قوانین موجود است.

 

وی افزود: با توجه به اینکه بحث سلامت و دفاع از سلامت حقوق عامه مطرح است، حتی دادستان و دادستان ویژه روحانیت می‌تواند به عنوان مدعی العموم بدون شکایت، از باب دفاع از حقوق عامه به این موضوع رسیدگی کنند و لزوما نیازمند پیگیری یا شکایت وزارت بهداشت یا دانشگاه های علوم پزشکی نیست. البته مطابق گذشته، در صورت نیاز ما هم اقدامات حقوقی لازم را انجام می‌دهیم.

 

وی با بیان اینکه پیش از این وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی شکایاتی از این فرد داشته‌اند که بعضا به محکومیت قضایی منجر شده است، گفت: البته درباره محل اقامت این فرد، نحوه اجرا و سرنوشت احکام قضایی قبلی اطلاع دقیقی نداریم.

 

جهانپور درباره اظهارات اخیر یکی از فیلم‌سازان کشور درباره عدم استفاده از ماسک نیز گفت: متاسفانه چنین مشکلاتی وجود دارد و تنها چیزی که می‌توان خطاب به چنین افرادی گفت، این است که "مرا به خیر تو امید نیست/شر مرسان"./ ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار